Ε: Τι είναι η δυσλεξία;

Α: Διαβάστε τα πάντα για την δυσλεξία ΕΔΩ

 

Ε: Πως γράφετε ένα έργο σας;

Α: Δεν ξέρω πως γράφουν οι άλλοι συγγραφείς, αλλά λόγω της δυσλεξίας λειτουργώ λίγο περίεργα. Καταρχάς δεν μπορώ να γράψω ένα έργο αν δεν βρω πρώτα τον τίτλο του! Αυτός με εμπνέει! μόλις βρω τον τίτλο, αμέσως το μυαλό μου πλημμυρίζει  με  άπειρες εικόνες. Ύστερα με την βοήθεια της μουσικής  καταφέρνω και ολοκληρώνω όλο το υπόλοιπο έργο.

 

Ε: Τι σας εμπνέει;

Α: Τα πάντα! Μια κουβέντα που θα ακούσω, κάτι που θα μυρίσω! Οι εικόνες που βλέπω στον ύπνο μου αλλά και έτσι ξαφνικά εκεί που κάθομαι! Ο λόγος είναι ότι εμείς οι δυσλεκτικοί δεν έχουμε σκέψεις, πάρα μόνο εικόνες. Έτσι το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να μεταφέρουμε αυτές τις εικόνες στο χαρτί. Όπου φυσικά κάτι τέτοιο είναι απαγορευμένο για έναν δυσλεκτικό! Ειρωνεία ε; Για να καταφέρω να μεταφέρω γραπτός αυτά που "έβλεπα" χρειάστηκαν 14 χρόνια ασταμάτητης γραφής αλλά και εξάσκησης.

 

Ε: Δέχεστε ιδέες από άλλους;

A: Φυσικά! Αν μου προτείνει κάποιος να γράψω κάτι για αυτόν και εφόσον αυτό που θα μου πει με γεμίσει με εικόνες, το κάνω! Αναφέροντας φυσικά πάντα αυτόν που μου έδωσε την αφορμή για να γράψω.

 

 
Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?